Find vej: Forside » Artikler » Ulovlig slagter afsløret ved Hadsten

Ulovlig slagter afsløret ved Hadsten

Lagt på find-slagter.dk den 01-10-2012 af funitureMaster

Et tip fra politiet ledte fredag Fødevarestyrelsens Rejsehold på sporet af en ulovlig slagter på en landejendom ved Hadsten.

Ved gården fandt rejseholdet to slagtede får placeret i plastiksække, som var hængt op i et træ. Under sækkene var et kar, som indeholdt blod og indvolde. På stedet lå også to fårehoveder, som ikke havde mærker efter en boltpistol. Rejseholdet vurderer derfor, at der kan være tale om aflivning, som ikke er i overensstemmelse med lovgivningen.

Rundt omkring på ejendommen lå flere fåreben og skind. Og skjult under nogle bigballer, lå adskillige fåreskind og indvolde gravet ned.

Fødevarestyrelsen råder forbrugere, der har købt lamme- eller fårekød på adressen Langskovvej 12, 8370 Hadsten til at kassere kødet, da dyrene er slagtet under uhygiejniske og uden den lovpligtige dyrlægekontrol.

Ejeren kan nu se frem til politianmeldelse for ukorrekt aflivning, slagtning under uhygiejniske forhold, uautoriseret slagtning med henblik på videresalg, samt for ukorrekt bortskaffelse af slagteaffald.

Ejeren har på stedet fået et påbud om straks at bortskaffe slagteaffaldet på korrekt vis.

Kontakt
Theresa Rasmussen, Fødevarestyrelsens Rejsehold, tlf. 72 27 64 71